Elektrische installaties

Een elektrische installatie moet niet alleen functioneel en doelmatig zijn, maar ook velig en betrouwbaar. Door de toenemende complexiteit van de componenten en toestellen staan de laatste twee onderwerpen wel eens onder druk. De bescherming tegen elektrische schok, de juiste keuze van leidingen en beveiligingstoestellen, de kortsluitvastheid van de componenten, de invloed van decentrale opwekkers, de bestandheid tegen afwijkingen in de spanning, de verwachte harmonische stromen: allemaal onderwerpen die van groot belang zijn bij het ontwerpen van een installatie.

Heeft uw problemen in uw installatie, onvoldoende kennis voor het ontwerp, wilt u uw kennis verbreden of verdiepen? Er zijn diverse mogelijkheden om informatie te krijgen over deze onderwerpen. Door het sturen van een e-mail kunt u informatie krijgen over de mogelijkheden van een cursus of advies!

De nieuwe NEN 1010 die dit jaar gaat verschijnen zal op veel fronten zijn aangepast aan al deze nieuwe ontwikkelingen. Bijscholing is een vereiste om een goed ontwerp te kunnen maken. Onze 1-daagse cursus geeft een goed overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen en de vertaling hiervan naar uw praktijk! (Bekijk het cursusaanbod >)